Presse

Press Coverage

Ulrikke Ekelund er ny country lead i SelectionF

Med ansættelsen ønsker rekrutteringsplatformen at styrke sin tilstedeværelse i Danmark.

Læs hele artiklen her

Kvindelig rekrutteringsplatform hyrer ny landechef for Danmark

Ulrikke Ekelund bliver ny landechef for Danmark i rekrutteringsplatformen SelectionF, der finder kvindelige kandidater til bestyrelsesposter.

Læs hele artiklen her (bag betalingsmur)

Tidligere pensionsprofil bliver landechef i bestyrelsesselskab

Udover en portefølje af bestyrelsesposter har Ulrikke Ekelund nu fået titel af Country Lead hos et selskab, der blandt andet har tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt i bestyrelsen

Læs hele artiklen her (bag betalingsmur)

Helle Thorning-Schmidt om kvinneandel i styrer: – Ikke plass til flere unnskyldninger

Danmarks første kvinnelige statsminister Helle Thorning-Schmidt mener Norge er et godt forbilde for de andre nordiske landene i arbeidet for likestilling i styrene.

Læs hele artiklen her

Her er 21 stærke jyske og fynske bestyrelseskvinder

Erhverv+ bringer i samarbejde med  SelectionF en liste over 21 kvinder, som er med til at rykke på diversiteten i bestyrelseslokalerne i Jylland og på Fyn.

Læs hele artiklen her

Samarbejde skal få flere kvinder i danske bestyrelser

SelectionF og EY har netop indgået en samarbejdsaftale med afsæt i en fælles vision om at skabe øget diversitet i dansk erhvervsliv. Formålet med samarbejdet er at få flere erfarne og kompetente kvindelige kandidater bragt i spil til bestyrelsesposter.

Læs hele pressemeddelelsen her

Helle Thorning sagde nej til kvindekvoter: »Jeg føler mig ansvarlig for, at der ikke er flere kvinder i bestyrelser«

Efter Helle Thorning-Schmidt som statsminister droppede kvindekvoter, føler hun »et særligt ansvar« for at få flere kvinder ind i toppen af dansk erhvervsliv. Nu er hun er gået ind i en virksomhed, der arbejder på at få flere kvinder ind i landets bestyrelser – og er ved at have styr på sin egen bestyrelsesportefølje.

Læs hele artiklen her (kræver Berlingske abonnement)

Helle Thorning-Schmidt i ny formandspost: Der skal flere kvinder i bestyrelser

Helle Thorning-Schmidt er blevet formand for SelectionF – en platform, der kæmper for flere og dygtigere kvinder i bestyrelser.

Læs hele artiklen her (kræver JP abonnement)

Bestyrelsens sammensætning har aldrig været vigtigere

Vi er gået ind i tiden efter coronakrisen, og det må forventeligt give anledning til, at der skal nye og flere kompetencer i spil i bestyrelsen, der kan løse de mange nye strategiske udfordringer, som kommer i kølvandet på de sidste 6 måneders forandringer, skriver Mie Krog, partner i SelectionF.

Læs hele artiklen her

Helle Thorning-Schmidt smadrede det ultimative glasloft: - Der skal ikke længere være nogen undskyldninger for ikke at finde kvinder!

Knap fire år efter tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt endegyldigt forlod dansk politik, arbejder hun nu som bestyrelsesmedlem i fem bestyrelser, har startet virksomheden Selection F, og kommer til Danmark i ny og næ for blandt andet at holde foredrag om sin vidtfavnende karriere. I næste uge står hun på scenen i Bredsten, Odense og Aarhus, når Erhverv+ inviterer til Business Live’19. Erhverv+ interviewede Danmarks første kvindelige statsminister på en knitrende telefonforbindelse fra London, og vi spurgte hende blandt andet om, hvad hun har lært om ledelse, siden hun forlod Danmark. En hel del viser det sig.

Læs hele artiklen her

Nytt initiativ för fler kvinnor i nordiska styrelser

En ny digital rekryteringsplattform ska synliggöra danska, norska och svenska kvinnliga kandidater till styrelsearbeten i hela Norden. Initiativet SelectionF startade i Danmark där över hälften av styrelserna har enbart manliga medlemmar, enligt ett white paper från AIMS International Danmark. På måndagskvällen presenterades SelectionF vid ett möte hos Sydsvenska Handelskammaren.

Læs hele artiklen her

Press Material

FAQ

Here you can read about the idea and concept behind SelectionF (in Danish)

Læs hele FAQ'en her