Presse

Presseomtale

Her er 21 stærke jyske og fynske bestyrelseskvinder

Erhverv+ bringer i samarbejde med  SelectionF en liste over 21 kvinder, som er med til at rykke på diversiteten i bestyrelseslokalerne i Jylland og på Fyn.

Læs hele artiklen her

Samarbejde skal få flere kvinder i danske bestyrelser

SelectionF og EY har netop indgået en samarbejdsaftale med afsæt i en fælles vision om at skabe øget diversitet i dansk erhvervsliv. Formålet med samarbejdet er at få flere erfarne og kompetente kvindelige kandidater bragt i spil til bestyrelsesposter.

Læs hele pressemeddelelsen her

Helle Thorning sagde nej til kvindekvoter: »Jeg føler mig ansvarlig for, at der ikke er flere kvinder i bestyrelser«

Efter Helle Thorning-Schmidt som statsminister droppede kvindekvoter, føler hun »et særligt ansvar« for at få flere kvinder ind i toppen af dansk erhvervsliv. Nu er hun er gået ind i en virksomhed, der arbejder på at få flere kvinder ind i landets bestyrelser – og er ved at have styr på sin egen bestyrelsesportefølje.

Læs hele artiklen her (kræver Berlingske abonnement)

Bestyrelsens sammensætning har aldrig været vigtigere

Vi er gået ind i tiden efter coronakrisen, og det må forventeligt give anledning til, at der skal nye og flere kompetencer i spil i bestyrelsen, der kan løse de mange nye strategiske udfordringer, som kommer i kølvandet på de sidste 6 måneders forandringer, skriver Mie Krog, partner i SelectionF.

Læs hele artiklen her

Helle Thorning-Schmidt i ny formandspost: Der skal flere kvinder i bestyrelser

Helle Thorning-Schmidt er blevet formand for SelectionF – en platform, der kæmper for flere og dygtigere kvinder i bestyrelser.

Læs hele artiklen her (kræver JP abonnement)

Nytt initiativ för fler kvinnor i nordiska styrelser

En ny digital rekryteringsplattform ska synliggöra danska, norska och svenska kvinnliga kandidater till styrelsearbeten i hela Norden. Initiativet SelectionF startade i Danmark där över hälften av styrelserna har enbart manliga medlemmar, enligt ett white paper från AIMS International Danmark. På måndagskvällen presenterades SelectionF vid ett möte hos Sydsvenska Handelskammaren.

Læs hele artiklen her

Helle Thorning-Schmidt smadrede det ultimative glasloft: - Der skal ikke længere være nogen undskyldninger for ikke at finde kvinder!

Knap fire år efter tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt endegyldigt forlod dansk politik, arbejder hun nu som bestyrelsesmedlem i fem bestyrelser, har startet virksomheden Selection F, og kommer til Danmark i ny og næ for blandt andet at holde foredrag om sin vidtfavnende karriere. I næste uge står hun på scenen i Bredsten, Odense og Aarhus, når Erhverv+ inviterer til Business Live’19. Erhverv+ interviewede Danmarks første kvindelige statsminister på en knitrende telefonforbindelse fra London, og vi spurgte hende blandt andet om, hvad hun har lært om ledelse, siden hun forlod Danmark. En hel del viser det sig.

Læs hele artiklen her

Pressemateriale 

FAQ

Her kan du læse om ideen og konceptet bag SelectionF

Læs hele FAQ'en her

Pressekontakt

Har du brug for yderligere pressemateriale eller ønsker et interview med vores partnere eller bestyrelse, så kontakt konsulent Signe Nydam på 28 56 55 36 eller på sns@selectionf.com.