Mød SelectionF

Mød SelectionF

Helle Thorning-Schmidt
Bestyrelsesformand

Forhenværende statsminister, Helle Thorning-Schmidt, er bestyrelsesformand i SelectionF. Hun sidder derudover i bestyrelsen hos bl.a. Vestas , Carsoe og den engelske virksomhed Safelane Global.

PARTNERE

Mie Krog

Er en efterspurgt, dansk bestyrelseskvinde, der arbejder som formand, næstformand og medlem i mere end 10 bestyrelser i børsnoterede og ejerledede virksomheder. Afsættet for Mies bestyrelsesarbejde er en baggrund som Brand-, Marketing- og Kommercielansvarlig for  flere af landets største virksomheder – herunder KiMs, LEGO, JYSK, BILKA og IDdesign. Mie har et bredt netværk blandt kvindelige bestyrelseskandidater og har gennem de sidste 15 år arbejdet for at udvikle kvindelige leder- og bestyrelsestalenter.

Læs mere

Sanne Wall-Gremstrup

Med mere end 20 års bestyrelseserfaring kommer Sanne med en solid baggrund. Sideløbende med bestyrelsesarbejde har Sanne arbejdet som management konsulent hos Accenture, været med i digitale start-ups, været CEO i danske og udenlandske organisationer og været involveret i en serie af transaktioner. I dag arbejder Sanne overvejende som formand i bestyrelser og som strategisk rådgiver og mentor for bestyrelser. Sanne har været tilknyttet Ligestillingsministeriet og været involveret i at fremsætte anbefalinger til indsatser på området.

Læs mere

Jørgen Peter Rasmussen

Jørgen har over 30 års erhvervserfaring som CEO i international sammenhæng i globale virksomheder på tværs af kulturer. Branchemæssigt har han overvejende arbejdet inden for Olieservice, Shipping, IT og produktion – typisk mandsdominerede brancher. Her har han konsekvent arbejdet for at øge diversiteten i virksomhederne. I dag arbejder Jørgen primært som bestyrelsesformand i selskaber på tværs af Norden og arbejder målrettet for at øge diversiteten i de organisationer, han arbejder med. 

Læs mere

MEDARBEJDERE

Signe Nydam Jensen
Senior Konsulent

Signe har en baggrund som kandidat i Antropologi og Retorik fra Aarhus Universitet. Hun har tidligere arbejdet som kommunikationsmedarbejder ved Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017.

Johanne Justesen
Studentermedhjælper

Johanne læser multimediedesign på Erhvervsakademi Aarhus. Hun opdaterer og optimerer løbende vores hjemmeside, laver grafiske opgaver og hjælper med billede- og videoredigering.

ADVISORY BOARD

lars-rasmussen

Lars Rasmussen

Lars Rasmussen har været direktør for Coloplast fra 2008 til 2018 og syvdoblede i denne periode koncernens børsværdi. Han er i dag medlem af adskillige bestyrelser, blandt andet som bestyrelsesformand i Lundbeck og Coloplast.

anne-marie-skov

Anne-Marie Skov

Anne-Marie Skov har mere end 30 års erfaring fra topposter i store virksomheder som Novo Nordisk, Novozymes og Carlsberg. Hun er medlem af adskillige bestyrelser og bestyrelsesformand i Tuborgfondet.

vibeke-hartkorn

Vibeke Hartkorn

Vibeke Hartkorn er professionelt bestyrelsesmedlem og underviser på private leder- og bestyrelsesuddannelser. Hun ejer et kommunikationsfirma, som tilbyder strategisk rådgivning til blandt andet virksomhedsledere.

jesperklit

Jesper Klit

Direktør i Jesper Klit & Partners og kommunikationsrådgiver for en lang række virksomheder og ledere. Jesper Klit har arbejdet på Weekendavisen og TV2, og er tidligere administrerende direktør i Nordisk Film TV.