Bestyrelser

INTRODUKTION FOR BESTYRELSER

SelectionF er for moderne og ambitiøse virksomheder, som ønsker at øge diversiteten i bestyrelsens sammensætning. Vi gør det nemt, overskueligt og effektivt for bestyrelser at finde nye, kvalificerede, kvindelige bestyrelsesmedlemmer fra Danmark, Sverige og Norge. SelectionF identificerer kandidater, der opfylder virksomhedens specifikke ønsker. Men samtidig supplerer vi med talentfulde kandidater, som efter vores optik også kan løfte opgaven. Dermed får virksomheden adgang til et endnu større potentiale. Det er omkostningsfrit at søge på de unavngivne, anonymiserede kandidater for at afdække mulige match. Virksomheden køber dernæst adgang til et givent antal CV’er og dermed kontaktdata på de enkelte kandidater. Det primære honorar betales af virksomheden ved ansættelsen af en kandidat fra SelectionF. 

 

Der er flere muligheder for at søge bestyrelsesmedlemmer:

1

 

 

Søg og ansæt selv
Søg på kriterier som:

  • brancheerfaring
  • bestyrelseserfaring
  • specifik virksomhedserfaring

Når relevante kandidater er fundet, downloades CV direkte fra platformen, og I får samtidig mulighed for at rette henvendelse til kandidaten gennem SelectionF.

Pris fra i alt DKK 60.000 ex. moms

 

2

 

 

Vi søger, du ansætter
Med afsæt i din kompetenceprofil for det kommende bestyrelsesmedlem, hjælper vi med at lave en longlist med mulige kandidater.

Pris fra DKK 80.000 ex. moms

3

 

 

Vi hjælper hele vejen 
Vi interviewer jer, og udfærdiger en kandidatprofil. Dernæst etablerer vi en longlist med mulige kandidater, som matcher de ønskede kriterier – i tillæg bidrager vi med at optage referencer. 

Pris fra DKK 110.000 ex. moms