Bestyrelser

Til Bestyrelsen

SelectionF faciliterer mødet mellem kvindelige topledere og bestyrelseskandidater og moderne virksomheder. Vi hjælper bestyrelser og direktioner til at træffe et aktivt valg, når der skal vælges nye kompetente og erfarne kvinder til bestyrelser og topledelser.

Som virksomhed kan I tegne et abonnement hos SelectionF og få adgang til kandidater, strategisk sparring, og netværksarrangementer.

I får adgang til vores over 350 screenede kandidater, som alle har bestyrelses- og topledererfaring, og som alle er blevet interviewet, kvalificeret og valideret af SelectionF. I sender blot en eller flere kompetenceprofiler til de ønskede søgninger til SelectionF. Vi leverer derefter en shortlist til jer til hver profil. Vi kan også gennemføre interviews og assistere hele vejen i rekrutteringsprocessen, så vi er sikre på, at I finder det rette match til jeres bestyrelse eller direktion.  

I inviteres også til speeddatingsevents, netværksevents og muligheder for strategi-sessioner med udvalgte kandidater, som har særlig viden inden for ønskede strategiske problemstillinger.  

Pris for abonnement: DKK 8.333/md inkl. shortlists eksl. moms. Der er en binding på 3 mdr. 

Er I interesseret i at høre mere, så kontakt os på sns@selectionf.com eller på tlf. 28565536

 

Oversigt over abonnementstilbuddet til virksomheder: 

1

 

 

Matchmaking

  • I tilbydes adgang til vores 350 screenede kandidater
  • I tilbydes shortlist med relevante bestyrelseskandidater 
  • I tilbydes, at deltage I speeddating aktiviteter for nordiske kvindelige topledere og/eller nordiske kvindelige bestyrelseskandidater

 

2

 

 

Business Growth Outlook

  • I tilbydes strategisk sparring på strategiske udfordringer
  • Hvis I har fået interesse for en kandidat, kan den pågældende kandidat deltage I sparringssessionen.

 

3

 

 

Strategisk netværk

  • Jeres ledelse og bestyrelse inviteres til at deltage i SelectionFs nordiske netværksarrangementer