For kandidater

Velkommen som kandidat

Bliv SelectionF kandidat helt gratis

Du har opnået stærke resultater i din karriere på topledelsesniveau og har ønske om at arbejde i bestyrelser eller har allerede bestyrelsesposter, men ønsker flere.

Som SelectionF kandidat opretter du dig i vores database og kommer med i relevante søgninger og får dermed dit CV ud til interesserede bestyrelser.

Første skridt for at blive SelectionF kandidat er, at du sender os dit bestyrelses CV, hvorefter vi vender tilbage til dig.
 
Har du ikke allerede bestyrelseserfaring, så har vi et særlig tilbud til dig.

Ønsker du større synlighed via LinkedIn, deltagelse i podcasts og events så kan du længere nede på denne side  læse om forskellen på at være gratis i databasen og hvad du får af muligheder, hvis du bliver abonnent for bare kr. 3.588 kr. + moms om året.

 

Er du allerede SelectionF kandidat?

Ønsker du at opdatere din profil, evt. med nye erfaringer, stillingsbetegnelser, bestyrelsesposter?

Søgningen i databasen er vores første værktøj, når vi udvælger, hvem der skal videre med CV’er, så din løbende opdatering er rigtig vigtig.  

Tænker du, at du godt kunne bruge hjælp til at udarbejde dit CV, så er der stadig pladser på vores CV/branding workshops her i september, som du kan læse mere om her

Her finder du også datoer og temaer for de næste events med bestyrelsesformænd.

Events og CV workshoppen er kun for abonnenter. Længere nede på denne side kan du se forskellen på at være abonnent eller ej.

Sådan bliver du kandidat

Kontakt SelectionF

  • sns@selectionf.com

Vi screener din profil

  • bestyrelseserfaring

Oprettelse i systemet

  • aktiv og søgbar profil

Aktiv shortlist søgning

  • Match på kompetencer

Læs mere om de planlagte events for abonnenter her.

Har du endnu ikke bestyrelseserfaring, så er vores særlige tilbud blandt andet sparringssamtaler og workshoppen om CV og branding, så det kræver et abonnement. Kontakt Signe på telefon 2856 5536 eller sns@selectionf.com for at høre mere.

 

Podcast