Kandidater

Introduktion til kandidater

Erfarne bestyrelseskandidater  Du har opnået stærke resultater i din karriere på topledelsesniveau og har erfaring med bestyrelsesarbejdet; via en af de virksomheder, hvor du gennem direktionen har arbejdet tæt sammen med bestyrelsen, eller fordi du allerede er medlem af en eller flere bestyrelser. Du har et ønske om at bidrage til flere bestyrelser og søger en større synlighed af dine kompetencer. Du har potentiale til at påtage dig minimum 1-3 bestyrelser og er interesseret i at indgå i kandidatfeltet til kommende bestyrelser.  Har du endnu ikke bestyrelseserfaring, så læs mere her om SelectionFs Bestyrelsestalenter

Som SelectionF-kandidat
SelectionF tilbyder vores kandidater en lang række værditilbud, som både skal styrke vores kandidater med konkrete værktøjer og komptenteceudvikling, men også i form at matchmaking- og netværksevents. Hvis du ikke ønsker at være abonnent, har du fortsat muligheden for at være en del af databasen, dog uden de resterende nedenstående muligheder. Som kandidat og mod betaling af kr. 299 ekskl. moms pr. måned kan vi tilbyde dig nedenstående værditilbud. Det er en bindingsperioede på 6 mdr.

For at blive en del af SelectionF skal du igennem følgende enkle trin:
Kontakte SelectionF på sns@selectionf.com eller på 28565536 Du modtager derefter link til oprettelse af din Bestyrelsesprofil, som du skal udfylde. Du kan finde en introduktion til at udfylde profilen her Sidste skridt er at deltage i et interview med SelectionF. Interviewet både screener, validerer og kvalificerer vores kandidater, men er også med til at stille skarpt på lige netop dine vigtigste strategiske bidrag samt ønsker til kommende poster.

Hvis du allerede har oprettet en profil, kan du logge ind her

Som SelectionF abonnenent får du:

1

 

 

Matchmaking

 • Aktiv profil i vores database sammen med validerede og screenede topledelses- og bestyrelseskvinder 
 • En del af et højtprofileret netværk
 • Speedatingsevents med bestyrelsesformænd og direktioner i samarbejde med vores partnere i Aarhus, København og Odense
 • Netværksmøder, hvor kandidater og virksomheder får mulighed for at møde hinanden og skabe netværk

2

 

 

Kompetenceudvikling

 • Workshop om Personlig branding og det gode bestyrelses CV
 • Adgang til webinarer med guides, værktøjer og gode råd 
 • Kompetencespor udi FN’s verdensmål, grøn omstilling og den 3. bundlinie. Kompetencedagene bkiver faciliteret af professionel aktør, som vil sikre, at du kan skrive endnu et kompetencefelt på dit i forvejen stærke bestyrelses- og topleder CV
 • Mulighed for sparringssamtaler inden bestyrelsessamtaler 

3

 

 

Branding 

 • Deltag som ekspert i vores SelectionF-podcast, der debatterer bestyrelses- og ledelsesdilemmaer sammen med andre kompetente profiler. Vores podcasts bliver distribueret til alle betalende kandidater og virksomheder, som vi er i dialog med vedr. opkvalificering af bestyrelser og topledelser. SelectionF Podcast er naturligvis professionelt faciliteret af erfaren kommunikationsprofil.

4

 

 

Business Growth Outlook

 • Du inviteres til spændende strategiske sparringssessioner, hvor du får mulighed for sammen med andre kandidater, at give strategisk bestyrelsessparring til spændende vækstiværksættere med kvindelige founders eller SMVer. Alle sparringssessioner faciliteres professionelt, så både virksomhed i sparring og kandidater opnår værdi.
 • Ambassadørkorps – kvinder hjælper kvinder
 • Sparringsnetværk på tværs af Norden