Nyt partnerskab skal sikre mere diversitet i nordiske bestyrelser

Nyt partnerskab skal sikre mere diversitet i nordiske bestyrelser

SelectionF og Birn+Partners har indgået et strategisk partnerskab med et fælles mål om at bidrage til mere diversitet i de nordiske bestyrelser.  Sammen skal de udvikle et eksklusivt netværk af erfarne kvindelige bestyrelseskandidater i hele norden.

SelectionF er et eksklusivt netværk, som siden deres etablering i Danmark i 2018 har samlet over 400 af Danmarks mest erfarne bestyrelseskvinder. SelectionF er skabt af Mie Krog, Sanne Wall-Gremstrup og Jørgen Peter Rasmussen med det formål at give bestyrelser de bedste kvindelige bestyrelseskandidater og fremme kønsdiversitet i topledelse. Nu har SelectionF indgået et partnerskab med rekrutterings- og ledelsesrådgivningsfirma Birn+Partners, som en del af udvidelse til hele Norden.

”Vi er begejstrede for dette nye partnerskab. Birn+Partners vil hjælpe os med at udvikle vores eksklusive netværk i de nordiske lande, hvor de er til stede. Dette vil gøre os i stand til at få etableret et fuldt nordisk netværk af kvindelige bestyrelsesmedlemmer og give vores medlemmer muligheder for ”full cross country” bestyrelsesoplevelser. Vi vil arbejde sammen om at promovere de bedste kvindelige bestyrelsesmedlemmer til alle bestyrelser i Norden” siger Jørgen Peter Rasmussen, CEO &  Manging partner i SelectionF.

Vi har simpelthen samlet utroligt mange topkvalificerede kvinder, alle med stor bestyrelseserfaring i enhver branche til gavn for bestyrelser, der ønsker mere mangfoldighed, ideer og viden. De findes – lige her!” supplerer Mie Krog, partner i SelectionF og en erfaren bestyrelsesformand i Danmark.

Hos Birn+Partners ser de også frem til det nye partnerskab.

“Birn+Partners er stolte af at samarbejde med SelectionF, et imponerende netværk af højt kvalificerede bestyrelseskvinder. Vi ser frem til at samarbejde med SelectionF om at placere disse dygtige kandidater i bestyrelserne i de nordiske lande, hjælpe med at rekruttere flere medlemmer til deres eksklusive netværk og arbejde tæt sammen om bestyrelsesuddannelserne og dybdegående bestyrelses-webcast. Vi tror på deres agenda for at fremme mere køns- og kulturel mangfoldighed, og vi ved, at de har de erfarne kandidater, som virksomhederne har brug for,” siger Mikkel Birn, CEO hos Birn+ Partners.

Om hvorfor sådan et partnerskab er nødvendigt, siger SelectionF CEO Jørgen Peter Rasmussen:

”Alle de nordiske lande har brug for mere kvindelig repræsentation i bestyrelser såvel som i virksomhedens ledelsen. Mangfoldighed er nøglen til vækst i fremtiden, og behovet for et eksklusivt netværk, hvor medlemmerne kan styrke deres kompetencer, dele deres erfaringer og blive endnu bedre bestyrelseskandidater, er nøglen til at nå mangfoldighedsmålene. De bedste får posterne, og de er med i SelectionF”

Efter at have etableret sig i Danmark, begynder SelectionF nu at invitere medlemmer til netværket i Norge, Sverige og Finland fra 3. kvartal 2022.

 

 

Om Birn+Partners
Birn+Partners er et rekrutterings- og ledelsesrådgivningsfirma, der kender vigtigheden af transformation gennem mennesker. Birn+Partners hjælper kunder med at navigere i fremtiden gennem executive search, ledelsesrådgivning og bestyrelsestjenester. Virksomheden fokuserer på at være one stop for kunder med en stor serviceportefølje, som en succesfuld organisation har brug for i dag. Den vigtigste differentiator for tjenesterne er de 8000 europæiske ledere, der har deltaget i at udvikle og justere serviceporteføljen, så Birn+Partners kan levere talenterne til morgendagens succes.

 

Om SelectionF
SelectionF er et eksklusivt netværk etableret i Danmark i 2018 af Mie Krog, Sanne Wall-Gremstrup og Jørgen Peter Rasmussen, der bygger bro mellem kvindelige bestyrelseskandidater og moderne bestyrelser.

Missionen er at fremme mere kønsdiversitet i topledelse og hjælpe bestyrelseskandidaterne med at udvikle deres kompetencer og skabe adgang til flere bestyrelsesposter. Alle 400+ medlemmer har betydelig bestyrelseserfaring, og en stor andel har formandserfaring og international erfaring, P&L-erfaring og ESG-kompetencer.

 

Yderligere kontakt

Birn+Partnes
CEO Mikkel Birn
 mfb@birn-partners.com
Tel.: +45 22881661

 

SelectionF
CEO Jørgen Rasmussen
jorgenpeter.rasmussen@gmail.com
Partner Mie Krog
miekrog@selectionf.com
Tel.: +45 53781606