Bestyrelsestalenter

SelectionF Bestyrelsestalenter 

 

I SelectionF har vi tilføjet endnu en del på vores fundament, da vi nu også vil udvikle og uddanne morgendagens bestyrelses- og topledertalenter, så fremtidens pulje af kompetencer vokser. Det gør vi, da vi i SelectionF også er optaget af, at styrke kompetente kvinder, som endnu ikke bestrider en bestyrelsespost, og som har ambitionen om at indlede sig på bestyrelsesarbejde.

Her sætter vi også barren højt og inviterer således alene kvinder, som har ledelseserfaring på øverste eller næstøverste niveau i en større virksomhed eller en del af direktionen i en mellemstor virksomhed.  Er det dig, og er du interesseret i at blive en af SelectionF’s bestyrelsestalenter, så kontakt os, og vi vender hurtigst muligt tilbage til dig.

Marianne Bab
marianne@selectionf.com
Tlf. +45 24861511

SelectionF tilbyder vores kandidater
SelectionF tilbyder vores kandidater en lang række værditilbud, som skal styrke vores bestyrelsestalenter med konkrete værktøjer og komptenteceudvikling. Hvis du ikke ønsker at være abonnent, har du fortsat muligheden for at være en del af databasen, dog uden de resterende nedenstående muligheder. Som godkendt Bestyrelsestalent og mod betaling af kr. 3.588 om året kan vi tilbyde dig nedenstående værditilbud. 

Branding  

  • Deltag som ekspert i vores SelectionF-podcast, der debatterer bestyrelses- og ledelsesdilemmaer sammen med andre kompetente profiler. Vores podcasts bliver distribueret til alle betalende kandidater og virksomheder, som vi er i dialog med vedr. opkvalificering af bestyrelser og topledelser. SelectionF Podcast er naturligvis professionelt faciliteret af erfaren kommunikationsprofil.

Kompetenceudvikling  

  • Workshop om Personlig branding og det gode bestyrelses CV
  • Adgang til webinarer med guides, værktøjer og gode råd 
  • Kompetencespor udi FN’s verdensmål, grøn omstilling og den 3. bundlinie. Kompetencedagene bkiver faciliteret af professionel aktør, som vil sikre, at du kan skrive endnu et kompetencefelt på dit i forvejen stærke bestyrelses- og topleder CV
  • Mulighed for sparringssamtaler inden bestyrelsessamtaler 

Strategi-sparring   

  • Du inviteres til spændende strategiske sparringssessioner, hvor du får mulighed for sammen med andre kandidater, at give strategisk bestyrelsessparring til spændende vækstiværksættere med kvindelige founders eller SMVer. Alle sparringssessioner faciliteres professionelt, så både virksomhed i sparring og kandidater opnår værdi.
  • Ambassadørkorps – kvinder hjælper kvinder
  • Sparringsnetværk på tværs af Norden