Mød SelectionF

EN Mød SelectionF

Partnere

Helle Thorning-Schmidt
Bestyrelsesformand

Forhenværende statsminister, Helle Thorning-Schmidt, er bestyrelsesformand i SelectionF. Hun sidder derudover i bestyrelsen hos bl.a. Vestas , Carsoe og den engelske virksomhed Safelane Global.

Jørgen Peter Rasmussen

Jørgen har over 30 års erhvervserfaring som CEO i international sammenhæng i globale virksomheder på tværs af kulturer. Branchemæssigt har han overvejende arbejdet inden for Olieservice, Shipping, IT og produktion – typisk mandsdominerede brancher. Her har han konsekvent arbejdet for at øge diversiteten i virksomhederne.

Læs mere

Sanne Wall-Gremstrup

Med mere end 20 års bestyrelseserfaring kommer Sanne med en solid baggrund. Sideløbende med bestyrelsesarbejde har Sanne arbejdet som management konsulent hos Accenture, været med i digitale start-ups, været CEO i danske og udenlandske organisationer og været involveret i en serie af transaktioner.

Læs mere

Mie Krog

Er en efterspurgt, dansk bestyrelseskvinde, der arbejder som formand, næstformand og medlem i mere end 10 bestyrelser i børsnoterede og ejerledede virksomheder. Afsættet for Mies bestyrelsesarbejde er en baggrund som Brand-, Marketing- og Kommercielansvarlig for  flere af landets største virksomheder – herunder KiMs, LEGO, JYSK, BILKA og IDdesign. 

Læs mere

Jens Sørensen

Jens Sørensen er koncernchef og partner i rådgivningsvirksomheden TimeGruppen. Jens har siden 2014 været næstformand for FSR, Danske Revisorer. 

Helle Ørsted

Helle er i dag CEO og partner i Leadership Agents. Hun har tidligere været adm. direktør i konsulenthuset Changegroup, og hun har mange års erfaring med at etablere og drive ejerledede virksomheder med en professionel bestyrelse. Helle kommer også med stor erfaring inden for rekrutterings- og talentbranchen.

 

Annette Otto

Annettes viden og interesse spænder bredt – fra digital transformation og teknologi til opkøb og krisehåndtering. I de sidste 13 år har Annette arbejdet i direktioner i større virksomheder inden for IT-, retail-, tele- og byggebranchen. Annette har pt. en stilling som SVP – People, Brand & Sustainability hos Atea A/S. Sideløbende arbejder Annette i bestyrelser og advisory boards i startups og scaleups samt større virksomheder, herunder Enemærke & Petersen A/S, Innoflow Aps og Aety Aps.

Ledelse og medarbejdere

Uffe Bulow
Udviklingsdirektør

Uffe har arbejdet med topledelsesudvikling og bestyrelsesrådgivning de sidste 25 år. Uffe er ansvarlig for Udvikling i SelectionF. 

Signe Nydam Jensen
Senior Konsulent

Signe har en baggrund som kandidat i Antropologi og Retorik fra Aarhus Universitet. Hun har tidligere været en del af sekretariatet for Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017.

Marianne Bundsbæk Bab 
Marketing- og kommunikations konsulent

25 års erfaring med kommunikation herunder hele processen fra udvikling af koncept og strategi til udførelsen for en række forskellige virksomheder som ansat og på reklamebureau. Seneste 9 år som medejer af virksomheden Gnist, som arbejder med organisationsudvikling.

Advisory board

Anne-Marie Skov

Anne-Marie Skov har mere end 30 års erfaring fra topposter i store virksomheder som Novo Nordisk, Novozymes og Carlsberg. Hun er medlem af adskillige bestyrelser og bestyrelsesformand i Tuborgfondet.

Vibeke Hartkorn

Vibeke Hartkorn er professionelt bestyrelsesmedlem og underviser på private leder- og bestyrelsesuddannelser. Hun ejer et kommunikationsfirma, som tilbyder strategisk rådgivning til blandt andet virksomhedsledere.

Jesper Klit

Direktør i Jesper Klit & Partners og kommunikationsrådgiver for en lang række virksomheder og ledere. Jesper Klit har arbejdet på Weekendavisen og TV2, og er tidligere administrerende direktør i Nordisk Film TV.